Hakkımızda

hukukogretir.com'daizleöğrenbaşar!

www.hukukogretir.com, hukuk sınavlarına hazırlananlara rehberlik etmek amacıyla kurulmuş bir online eğitim platformudur.

Giriş

hukukogretir.com, Adli – İdari Hakimlik, Kaymakamlık, KPSS A Grubu ve Kurum sınavlarına rehberlik etmek için hazırlanmış bir uzaktan eğitim platformudur. Hukuk derslerine yönelik eksiksiz, güncel ve nokta atışı eğitimler vermektedir.

Hikayemiz

2010 yılında başladığımız ders anlatma aşkımız kısa sürede birçok ilimizde ses getirmeye başlamıştı. Adana’dan yola çıktık ülkemin birçok ilinde Mersin, Kayseri, Ankara, Konya, İzmir, Antalya, İstanbul, Trabzon, Samsun, Erzurum, Malatya, Şanlıurfa, Diyarbakır… çeşitli Kurumlarda Hukuk dersleri anlattım. Hangi şartlarda olursa olsun, bu derslerden daha çok öğrencinin yararlanması gerektiği düşüncesiyle 2017 yılında Youtube “Hukuk Öğretir” kanalı kuruldu. Bu kanalla, kısa sürede On binlerce takipçiye ulaştık. Yapılan Hâkimlik, Kaymakamlık, KPSS A ve Kurum sınavlarında hukuk alanında çıkmış soruların yüzde 95’ine yakını bizim söylediğimiz, vurguladığımız yerlerden geldi. Öğrencilerimizin “başardım hocam, ne söylediysen, neye vurgu yaptıysan oradan soru geldi. Sadece işaretleyip geçtim.” şeklindeki binlerce mesajı bizi daha profesyonel bir alana geçmemiz gerektiğini gösterdi. 2019 yılında Hukuk Öğretir, özgün içerik ve teknolojiyle adapte edilmiş yenilikçi yaklaşımla www.hukukogretir.com olarak uzaktan eğitim platformuna dönüşmüştür. Başkalarının Başarı hikâyelerini anlatmak yerine kendi başarı hikâyeni yazma vakti gelmedi mi? Burada senin başarı Hikâyeni birlikte yazacağız. Sen İstemesen de @hukuköğretir

Ekibimiz

Murat AKSEL
Murat AKSELKurucu / Eğitimenmurataksel@maegitim.com
Yusuf İslam BEKLER
Yusuf İslam BEKLERTasarım / Yazılımyusufislam@maegitim.com
Burak SARIÇINAR
Burak SARIÇINARMali İşlerburaksaricinar@maegitim.com
    Ali Burak BİLGİLİ
    Ali Burak BİLGİLİTasarım / Yazılımaliburak@maegitim.com
    Melike BOZKURT
    Melike BOZKURTSosyal Medya Danışmanı / Halkla İlişkiler Uzmanı
      Mihriban KARAKALEM
      Mihriban KARAKALEMHalkla İlişkiler Uzmanı Yrd.
        Saadet ÖZÜPERK
        Saadet ÖZÜPERKAsistan
          Siz de sürekli yeninin ve daha iyinin peşinde olan sınır tanımayan hukuk eğitimleri için bize katılın.
          Image
          Image
          Image

          © 2021 Murat Aksel Eğitim Ve Öğretim Kurumu Limited Şirketi

          × Size nasıl yardımcı olabiliriz?