Görev Kaymakamlık – Güncellemeler

‘Hukuk Öğretir’ ailemize hoşgeldiniz.

Bitmek bilmeyen enerjimiz ile yolculuğumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Yorulduk, güncel ve eksiksiz bir eser olması için yüzlerce mevzuat içinde araştırma yaptık ama değdi. Çünkü biliyorduz ki biz ne kadar çok yoruluyorsak sizin GÖREV’iniz o kadar kolaylaşıyor.

Gerek sitemiz gerekse Youtube Hukuk Öğretir kanalı, Telegram, Twitter ve İnstagram hesaplarımızla 2010 yılından beridir bizimle olan yüzbinlerce öğrencimizin başarı yolculuğunda yanında olduk.

Tek bir kötü yanımız var: Kitaplarımız, ders notlarımız ve videolarımız bağımlılık yapar. Çok iddialı farkındayım ama öyle.

‘Kaymakam Hanım, Kaymakam Bey’ diye sana hitap eden ilk ben olmayacağım inşallah. Atandığın ilçede olağanüstü çalışmalara imza atacağına eminim ama öncesinde hayallerin için bizimle azimle çalışmalısın.

Bu eserin yazılmasını sağlayan sizsiniz. Sizin başarıya olan inancınız ve bize olan güveniniz.

Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız Görev Kaymakamlık Mevzuat kitabımızı hazırlarken, yeri geldi sınava girecek bir aday gözüyle hazırladık; yeri geldi sınav sorularını hazırlayan komisyon gibi hareket ettik. Amacımız zoru kolaylaştırmak ve kalıcı olmasını sağlamak oldu. Bu kadar geniş bir mevzuatın tamamını ezberlemek veya ezberletmek mümkün değildi ama tablolar yaparak, kodlayarak öğretmek mümkündü, öyle de yaptık.

Mevzuatların tek tek canına okuduktan sonra Hukuk Öğretir Soru Bankası kitabındaki sorularında canına okumalısınız.

Görev Kaymakamlık kitabıyla mevzuat defteri özel tablo ve kutucuklarla kapanmış oluyor.

Kaymakam Hanım, Kaymakam Bey aman sözünü unutma..!

O sınav kazanılacak,

O yemekler ısmarlanacak.

Görev Kaymakamlık mevzuat çalıma kitabımız toplam iki cilt ve 79 mevzuattan oluşmaktadır. Mevzuat kitabımızda yer verdiğimiz normlar istisnasız olarak Murat AKSEL (@avmurataksel) ve Özlem AKSOY ( @hukuku_ozlemhoca) koordinatörlüğünde defalarca kontrol sağlanarak ve gerekli güncellemeler yapılarak  hazırlanmıştır.

Başucu kitabınız ‘GÖREV KAYMAKAMLIK’ mevzuat çalıma kitabı hepimize hayırlı olsun.

                                                                                   Murat AKSEL    &   Özlem AKSOY

Görev Kaymakamlık Sınavı için 6 Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Değişiklikleri – PDF için Tıklayın.

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle